ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
COMUNICATE DE PRESA
 

Au mai ramas 10 zile de inscriere la Gala Premiilor in Educatie


Cei care doresc sa participe mai au la dispozitie doar 10 zile pentru a se inscrie la Gala Premiilor in Educatie, proiect organizat de Fundatia Dinu Patriciu. Astfel, pana pe data de 27 septembrie, elevii, studentii, profesorii, ONG-urile si institutiile de invatamant de stat sau private mai pot intra pe website-ul www.premiileineducatie.ro pentru a se inscrie in competitie.

 

Participantii trebuie sa-si creeze un cont pe websiteul Galei si sa completeze formularul de concurs. Apoi trebuie sa-l tipareasca, sa-l semneze si sa-l trimita prin posta pe adresa Fundatiei (Str. Mircea Eliade, numarul 2, sector 1, Bucuresti), impreuna cu documente care sa ateste valoarea de adevar a informatiilor precizate (recomandari, adeverinte, copii ale diplomelor obtinute, poze, inregistrari video etc).

Competitia este structurata pe 4 categorii, impartite in 9 sectiuni, dupa cum urmeaza: categoria ‘Invatamant preuniversitar’ cu sectiunile ‘Profesorul anului’, ‘Elevul anului (gimnaziu si liceu)’, ‘Scoala anului’ (institutii de stat sau private, inclusiv licee); categoria ‘Invatamant Universitar’ cu sectiunile ‘Profesorul anului’, ‘Studentul anului’ (ciclul de licenta sau master), ‘Facultatea anului’ (institutii de invatamant de stat sau private); categoria ‘Cercetare in educatie’ cu sectiunea ‘Cercetatorul anului’; categoria ‘Organizatii neguvernamentale si proiecte’ cu sectiunile ‘ONG-ul anului in domeniul educatiei’ si ‘Cel mai bun proiect educational’ (initiat sau dezvoltat de un ONG sau institutie de invatamant).

 

In cadrul acestei competitii, Fundatia Dinu Patriciu va acorda premii in valoare totala de   200.000 Euro. Acestea se vor oferi in cadrul unui eveniment festiv, Gala Premiilor in Educatie, care va avea loc pe 29 octombrie, la Palatul Parlamentului din Capitala.

16.09.2009