ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Zilele Portilor Deschise la Universitatea Bucuresti

SHARE: tweet this


Liceenii de clasele a XIa si a XIIa pot face cunostinta cu fiecare facultate a Universitatii Bucuresti, in cadrul evenimentului ,,Zilele Portilor Deschise”, organizat in perioada 26-30 aprilie 2010. Cu acest prilej elevii vor putea participa la cursuri deschise, vor putea vizita amfiteatre, sali de curs si seminarii, vor primi materiale informative si oferta educationala a anului universitar 2010-2011. Celor interesati de Facultatea de Fizica le-au fost pregatite prezentari detaliate ale fiecarei specializari, cursuri si laboratoare deschise, intalniri cu profesorii si actualii studenti ai facultatii. La Facultatea de Litere vor sustine conferinte profesori precum Ion Manolescu, Andrei Cornea, Cristina Bogdan sau Ioana Parvulescu. Facultatea de Geografie va organiza videoproiectii, vizitarea laboratoarelor, amfiteatrelor si bibliotecii facultatii, precum si sesiunea de comunicari a studentilor geografi din Universitatea din Bucuresti.
Facultatea de Matematica ii invita pe liceenii interesati sa viziteze, joi si vineri, planetariul si laboratoarele de informatica si sa discute cu profesorii. La randul ei, Facultatea de Chimie isi deschide laboratoarele pentru toti cei care doresc sa efectueze experimente inedite.
In afara activitatilor permanente, in cadrul evenimentului se vor desfasura dezbateri, expozitii, jocuri sportive deschise.

Surse: www.unibuc.ro, www.blog.litere.ro

28.04.2010

Numar de vizualizari: 6491