ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Targul Absolventilor la Palatul Parlamentului din Bucuresti

SHARE: tweet this


Tinerii absolventi de liceu si de universitate, dar si elevi de liceu, studenti, profesori si profesionisti in domeniul resurselor umane pot participa in zilele de 7 si 8 mai, la Palatul Parlamentului, la ,,Targul Absolventilor 2010”, eveniment la care Fundatia Dinu Patriciu este partener educational.
Pe parcursul a doua zile, companii de top, universitati si institutii de elita din Romania si din strainatate vor expune oferte si servicii profesioniste de facilitare a accesului absolventilor la continuarea educatiei si la piata fortei de munca.
Evenimentul, sustinut de organizatia nonprofit Junior Achievement Romania, vine in sprijinul celor care doresc sa-si continue dezvoltarea profesionala sau sa-si inceapa o cariera, cu o oferta atractiva de studii universitare si post-universitare, cursuri si sesiuni de formare cu o tematica variata. Tinerilor li se pun, de asemenea, la dispozitie informatii legate de finantarea studiilor prin burse si granturi, de programe de internship in Romania,  de slujbe in companii de top.
Vizitatorii pot participa, in cadrul targului, la un program de workshopuri si prezentari ale companiilor, la o lansare de carte si la mai multe dezbateri pe teme legate de educatia romaneasca, precum abilitatile de care au nevoie  absolventii pentru a face fata cerintelor unui loc de munca sau modul in care invatamantul romanesc se adapteaza la strategiile de dezvoltare a  pietei muncii si la nevoile organizatiilor.
Mai multe informatii legate de acest eveniment gasiti pe : www.targulabsolventilor.ro.

04.05.2010

Numar de vizualizari: 8082