ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Concert caritabil Jose Carreras

SHARE: tweet this

Fundatia Dinu Patriciu organizeaza in data de 4 octombrie la Sala Palatului un concert caritabil sustinut de marele tenor Jose Carreras. Fondurile obtinute in urma acestui concert vor fi folosite in exclusivitate pentru a sprijini copiii aflati in zonele afectate de inundatii din Nordul Moldovei, in cadrul programului "Sponsorizeaza un Copil!", program pe care Fundatia Dinu Patriciu il deruleaza deja de peste un an. Mai multe detalii despre "Sponsorizeaza un Copil!" pot fi gasite pe pagina oficiala a programului, http://www.fundatiadinupatriciu.ro/ro/participanti-in-program.


Tenorul spaniol originar din Catalonia este unul dintre cei mai proeminenti cantareti de opera ai generatiei sale, cariera sa cuprinzand peste 60 de roluri interpretate pe diferite scene muzicale ale lumii. Jose Carreras, alaturi de Placido Domingo si Luciano Pavarotti, a dobandit o larga faima si recunoastere internationala in cadrul celebrei serii de concerte "Cei trei tenori", incepute in 1990 si continuate pana in 2003.


Alaturi de activitatea muzicala, Jose Carreras este recunoscut si pentru eforturile sale umanitare, indreptate in special spre tratarea leucemiei. Carreras este fondatorul si presedintele Fundatiei Internationale Jose Carreras pentru lupta impotriva leucemiei, pe care tenorul spaniol a fondat-o in 1988, dupa recuperarea sa aproape miraculoasa din cumplita boala.


07.08.2008

Numar de vizualizari: 3413