ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Ultima zi de inscrieri pentru ,,Bursele Europa FM"

SHARE: tweet this

Tinerii care doresc sa invete sa scrie si sa redacteze stiri radio se pot inscrie, pana pe data de 11 iunie 2010, in concursul pentru ,,Bursele Europa FM”, care le ofera ocazia de a lucra pentru o perioada de trei luni in departamentul de stiri al acestui post de radio.

Ei vor lucra impreuna cu jurnalisti de valoare, premiati atat in tara, cat si in strainatate. Prin programul de burse, derulat de Europa FM in parteneriat cu JTI Romania, tinerii selectati vor castiga nu numai experienta, ci si bani, sub forma unei remuneratii lunare.

Cei care doresc sa se inscrie in concurs trebuie sa trimita un CV si un eseu in care sa spuna de ce merita aceasta sansa, pe: www. burse.europafm.ro. Tot aici pot fi gasite mai multe informatii despre editiile trecute ale acestui program, despre jurnalele bursierilor si sfaturi date de fosti bursier.

,,Bursele Europa FM sunt o sansa extraordinara oferita celor care isi doresc sa devina jurnalisti. Pe noi ne-a ajutat enorm, am gasit aici profesionisti care ne-au ghidat primii pasi, ne-au dat sfaturi, dar si increderea lor”, a spus Valentin Chisoceanu, unul dintre fostii bursieri care lucreaza acum in echipa Europa FM.

09.06.2010

Numar de vizualizari: 6737