ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Simona Baciu le vorbeste tinerilor despre cariera la conferinta GOmentorship

SHARE: tweet this

Marti, 23 noiembrie, de la 18.00, la Sala de Lectura a Facultatii de Litere din Bucuresti va avea loc o noua conferinta GOmentorship, invitati fiind Sanda Nicola (jurnalist), Flavius Antonius Baias (Decan al  Facultatii de Drept), Serban Mestecaneanu (fotograf) si Simona Baciu (Director Scoala Internationala Cluj), profesionisti ce vor sustine in fata tinerilor cate o conferinta despre alegerile profesionale care le-au pus in valoare talentul si calitatile.

De mentionat faptul ca Scoala Internationala Cluj condusa de d-na Simona Baciu a fost desemnata "Scoala anului" in cadrul Galei Premiilor in Educatie, editia 2009.

Odata cu acest eveniment, la adresa www.gomentorship.ro va incepe sa functioneze si platforma proiectului, ce va include conferinte video ale unora dintre vorbitorii invitati in proiect pana acum (Misu Negritoiu, Tudor Giurgiu, Robert Turcescu, Simona Popescu, Zoe Petre, Cosmin Alexandru, Dragos Bucurenci, Serban Alexandrescu, Tiberiu Soare, etc.) precum si diverse resurse - text si multimedia - necesare tinerilor in procesul complex de alegere a traseului profesional ideal.

Principala oportunitate a platformei GOmentorship va fi interactiunea tinerilor cu o serie de profesionisti (mentorii), in cadrul unor sesiuni online, pe teme lansate de mentori. Din aceste intalniri si schimburi de idei, liceenii si studentii vor afla raspunsul la o intrebare dificila: ce profesie vreau sa aleg si cum este sa faci acel lucru zi de zi? Fara idealizari, fara false asteptari si fara impresia ca succesul vine usor.

GOmentorship este o initiativa a Asociatiei Oricum ce beneficiaza de sprijinul Fundatiei Dinu Patriciu, precum si de sprijinul Universitatii din Bucuresti. Principalul sau scop este stimularea educatiei non-formale si crearea unei legaturi mai puternice intre tineri si profesionisti, intre mediul educational si cel profesional.

23.11.2010

Numar de vizualizari: 5087