ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Shakespeare School organizeaza o noua editie a concursului national de creatie in limba engleza

SHARE: tweet this
Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School lanseaza cea de a treia editie a concursului national de creatie în limba engleza, desfasurat sub egida Anului European al Voluntariatului.
 
Premiile oferite marilor câstigatori constau în tabere internationale de limba engleza de 2 saptamani în Marea Britanie: la Cambridge University, Oxford Brookes University, Harrow House International College si St. Michael’s College, in valoare de peste 1400 lire fiecare. Sponsorii competitiei vor oferi multe alte surprize: carti în limba engleza, dictionare, cursuri gratuite de limba engleza, taxe de înscriere la examene internationale de limba engleza si articole sportive la alti 40 de participanti.
 
Participarea la concurs este gratuita si deschisa tuturor tinerilor din România pasionati de limba engleza si cu real talent la scris, care se incadreaza într-una dintre cele doua categorii de varsta ale competitiei: 11-14 ani, respectiv 15-19 ani. Temele propuse sunt un indemn la implicare si responsabilizare: liceenii vor avea de scris despre rolul voluntariatului si felul in care acesta poate schimba societatea, iar elevii de gimnaziu vor avea de realizat un eseu in care, pornind de la 4 imagini sugestive, sa-si imagineze o lume ideala.
 
Am demarat în 2009 ceea ce a devenit deja o traditie- Shakespeare School Essay Competition, primul concurs national de creatie în limba engleza. Inca de la inceput, ne-am propus sa iesim din sabloane, din testele grila pentru a-i încuraja pe copii si tineri sa gandeasca, sa inoveze, sa creeze ... în limba lui Shakespeare!”, declara directorul Shakespeare School, Adriana Alionte.
 
Editia de anul trecut a avut o amploare nationala, concursul înregistrand peste 3000 de eseuri de la tineri din 350 de localitati, iar anul acesta organizatorii se asteapta la o participare si mai numeroasa.  

Toate detaliile se regasesc incepand cu 7 februarie pe pagina oficiala a competitiei:  www.shakespeare-school.ro/concurs.

10.02.2011

Numar de vizualizari: 5538