ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Cel mai prestigios targ educational din nou la Bucuresti

SHARE: tweet this

QS World Grad School Tour, cel mai mare targ de oferte educationale la nivel de masterat si doctorat, se va desfasura din nou la Bucuresti, pe data de 9 martie 2011, la Hotel Intercontinental. Evenimentul aduce fata in fata studenti si reprezentanti ai universitatilor de top din intreaga lume printre care se numara IE Business School, Vlerick Leuven Gent, Manchester Business School si EM Lyon.

Studentii si absolventii interesati de programe de masterat si doctorat in strainatate pot discuta direct cu reprezentantii universitatilor prezente si pot afla mai multe informatii despre programele disponibile in domenii precum finante si management, inginerie si IT, afaceri internationale, arta si creatie si multe altele.

Burse in valoare de 2.7 milioane USD

Pentru facilitarea accesului studentilor romani la aceste prestigioase programe de studiu, QS si partenerul sau, Fundatia Dinu Patriciu, ofera burse in valoare totala de 2.7 milioane USD. Participantii pot aplica pentru una dintre bursele oferite direct de catre organizatori (un fond de burse global in valoare de 1.2 milioane USD) cat si de catre Fundatia Dinu Patriciu (prin programul Orizonturi Deschise – burse in valoare totala anuala de 1.5 milioane USD).

Fundatia Dinu Patriciu este partener al QS pentru cel de-al treilea an consecutiv si ofera anual 100 de burse in valoare de pana la 15.000 USD fiecare, programul de burse Orizonturi Deschise aflandu-se in cel de-al patrulea an de desfasurare.

Programul evenimentului

16:00 – 17:00 – Seminar : “Pasi in procesul de admitere” sustinut de reprezentantii birourilor de admitere din cadrul universitatilor participante .
17:00 – 20:00 – Targul propriu-zis

Accesul la eveniment si participarea la seminarii sunt gratuite, iar inregistrarile se pot face aici.

01.03.2011

Numar de vizualizari: 4964