ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

10 martie-prima zi de inscrieri in competitia A.G.I.L.

SHARE: tweet this

In perioada 10 – 24 martie, toti bursierii Fundatiei Dinu Patriciu inclusi in programul de burse "Inventeaza-ti Viitorul!" se pot inscrie in competitia A.G.I.L. (Anunta Gala in Liceu). In cadrul acesteia, participantii isi vor alcatui o echipa si vor implementa o campanie de informare despre Gala Premiilor in Educatie, un alt proiect al Fundatiei. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 1 iunie. Fiecare membru al echipelor castigatoare (o echipa de elevi si o echipa de studenti) va primi cate o Tableta Creative ZiiO. Valoarea totala a premiilor este de 7.200 RON.


Aflata la cea de a doua editie, competitia A.G.I.L. are doua obiective: pe de o parte, isi propune sa implice bursierii Fundatiei Dinu Patriciu in proiecte ce le dezvolta abilitatile de comunicare, lucru in echipa, organizare, imaginatie si creativitate. Totodata, isi propune ca toti cei care se pot inscrie la "Gala Premiilor in Educatie" (elevi, profesori universitari si preuniversitari, invatatori, educatori, bibliotecari, cercetatori) sa afle despre aceasta oportunitate.


Pentru a se inscrie in competitie, bursierii trebuie sa isi alcatuiasca o echipa (este obligatoriu ca echipa sa aiba trei membri si sa contina cel putin un bursier in programul "Inventeaza-ti Viitorul!", care va coordona intreaga activitate), sa descarce de pe site-ul competitiei (www.agil-fdp.ro) formularul de concurs, sa il completeze si sa il trimita pe email, pana cel tarziu 24 martie, ora 23.59, pe adresa roxana.colisniuc@fundatiadinupatriciu.ro. Totodata, formularul de concurs printat si semnat trebuie trimis si prin posta (25 martie – data postei), pe adresa Fundatiei.


Apoi, dupa inscrierea in competitie, echipele acceptate trebuie sa realizeze un plan al campaniei de comunicare. Daca acesta va respecta indicatiile organizatorilor, campania va putea fi implementata, in perioada 11 aprilie – 20 mai. Echipele trebuie sa isi creeze un blog si, pe tot parcursul campaniei, sa scrie despre activitatea desfasurata.


Campaniiile de comunicare vor fi evaluate de un juriu alcatuit din membrii Fundatiei. Castigatorii vor fi anuntati pe 1 iunie, pe site-ul www.agil-fdp.ro


In 2009, competitia AGIL a avut trei echipe castigatoare: Nuante, Cvartetul gaitelor si Licuricii. Acestea au castigat mini-laptopuri in valoare totala de 6200 ron.

10.03.2011

Numar de vizualizari: 5406