ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Conferinta "Intoarcerea in Romania a tinerilor cu studii in strainatate: modele de succes, oportunitati si provocari"

SHARE: tweet this

Fundatia Dinu Patriciu in parteneriat cu Adevarul Holding va invita la conferinta “Intoarcerea in Romania a tinerilor cu studii in strainatate: modele de succes, oportunitati si provocari”, eveniment prin intermediul caruia vom incearca sa indreptam atentia publica spre tinerii romani cu studii in strainatate care au luat deja decizia sa se intoarca in Romania si au dezvoltat proiecte valoroase in tara.

In cadrul conferintei ce va avea loc in data de 7 aprilie la Hotel Athenee Palace Hilton vor fi prezentate exemple de succes ale unor tineri romani care, hotarati sa isi puna in valoare cunostintele si abilitatile acumulate prin intermediul studiilor in strainatate, au reusit sa inceapa cariere de succes in Romania, fie in mediul corporatist, fie devenind chiar ei antreprenori.

De asemenea, ne dorim sa initiem dialogul intre tinerii intorsi in tara, mediul corporatist si reprezentantii institutiilor publice, pentru a le spori accesibilitatea la joburi pe masura asteptarilor si experientei lor profesionale.

Personalitati publice, reprezentanti ai mediului de afaceri de top, ai mediului academic, mediului guvernamental si mass-media si tineri care au studiat in strainatate vor discuta si analiza optiunile intoarcerii acasa, dar mai ales importanta acestei decizii. In plus, vor vorbi despre motivatiile si satisfactiile pe care intoarcerea acasa si contributia activa la trasarea unei noi directii pentru tara noastra le-au generat.

Intreaga agenda a evenimentului este disponibila aici.

03.04.2011

Numar de vizualizari: 4859