ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Studentul anului 2011

SHARE: tweet this

Asociatia studenteasca „Voluntari pentru Idei si Proiecte” organizeaza a IX-a editie „Studentul Anului”, un proiect national prin care se premiaza si recunosc cei mai buni studenti diferiti prin excelenta, in cadrul unei gale ce va avea loc in Bucuresti la mijlocul lunii mai 2011.

Studentii pasionati de Arhitectura, Jurnalism si Comunicare, IT, Economie si Medicina au din nou ocazia sa participe la competitia nationala pentru titulatura de Student al Anului 2011.

Cel mai bun student din fiecare categorie de concurs va fi premiat cu suma de 2.000 de euro, iar urmatorii doi clasati vor fi rasplatiti cu cate 500 de euro, premii ce vor fi oferite de catre Fundatia Dinu Patriciu pentru arhitectura si Capital Partners pentru economie.

Candidatii pentru titulatura vor rezolva o tema de concurs evaluata de catre un juriu specializat, luandu-se in considerare si activitatile curriculare si extracurriculare ale studentilor. Primii cinci clasati din fiecare categorie vor participa timp de trei zile la o serie de training-uri de dezvoltare personala si profesionala ce vor avea loc in Bucuresti inainte de gala de premiere. Managerul de proiect de anul acesta, Alexandra Maier spune despre Studentul Anului ca este “un proiect al carui punct central este provocarea venita de la studenti pentru studenti. In a noua editie, noua provocare vizeaza intalnirea studentilor exceptionali, ciocnirea viziunilor si mai ales, dezbaterea ideilor cu specialisti in domeniu”.

Gala premiilor „Studentul Anului 2011” va beneficia si anul acesta de sprijinul unei televiziuni, iar regia spectacolului va fi semnata de catre doamna  Alice Barb. Premiile castigatorilor de la fiecare categorie se vor inmana intr-un cadru clasic si elegant, presarat cu momente artistice.

Pentru mai multe detalii despre inscrierea in concurs, accesati www.studentulanului.ro

11.04.2011

Numar de vizualizari: 5042