ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Conferinta "Parteneriatul Public-Privat in Educatie", in cadrul EDU Expo 2011

SHARE: tweet this

Bucuresti, 2 mai 2011 – Fundatia Dinu Patriciu organizeaza in data de 12 mai, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, Pavilion C6, conferinta „Parteneriatul Public-Privat in Educatie”. Organizata in prima zi a targului educational EDU Expo, conferinta este dedicata stimularii dialogului dintre reprezentantii sectorului privat si ai structurilor publice pentru generarea de solutii comune pentru educatia romaneasca.

Parteneriatul public-privat, un instrument menit sa dezvolte diverse sectoare ale societatii romanesti, este un subiect extrem de oportun prin impactul pozitiv ce il poate avea asupra educatiei romanesti, un sistem marcat de schimbari profunde in acest moment.

Cei pe care tema ii va aduce la aceeasi masa a discutiilor sunt Liliana Preoteasa – Director General Directia Educatie si Invatare pe tot Parcursul Vietii, Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Maria Stavrositu – Deputat Comisia pentru Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport, Miron Dumitru – Prorector Academia de Studii Economice, Cosmina Francu – CSR Manager BRD Groupe Societe Generale, Marian Stas – Fundatia CODECS pentru Leadership, Alexandru Ghita – Grupul EDUCATIVA si Mihai Prisacariu – Director Directia de Coordonare a Parteneriatului Public-Privat, Guvernul Romaniei. Alaturi de participanti, acestia vor impartasi viziuni alternative, exemple de buna practica si idei de dezvoltare cu privire la parteneriatul-public privat in educatia romaneasca.

Sesiunea de discutii va fi urmata de doua workshop-uri dedicate antreprenoriatului in educatie si utilizarii tehnologiei in educatie, sub indrumarea Mihaelei Feodorof – Your Way, respectiv Olimpius Istrate – iTeach.

Toate informatiile despre eveniment, vorbitori si agenda se gasesc la adresa: www.eduexpo.fundatiadinupatriciu.ro.

02.05.2011

Numar de vizualizari: 4758