ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Evenimentul educational "Excelez" - 14-15 Mai, Hotel Intercontinental

SHARE: tweet this

Au mai ramas mai cateva zile pana la Excelez - un eveniment educational adresat  tuturor persoanelor, indiferent de varsta,  interesate de dezvoltarea lor profesionala si personala.

Workshopuri, Funshopuri, Expozitie oferte cursuri, Book Corner, Career Corner, Povesti de succes, Coaching - toate in cadrul unui singur eveniment- Excelez 14-15 Mai, Hotel Intercontinental.

Participantii pot descoperi weekendul acesta un program bogat in workshopuri cu teme foarte interesante menite sa inspire si sa motiveze. Descopera gama larga de cursuri si oferte pentru dezvoltare profesionala si personala in zona Expozitie cursuri special amenajata  pentru publicul larg unde cele mai active companii furnizoare de programe si cursuri educationale isi vor prezenta ofertele pentru anul 2011.  

Printre expozantii de oferte, cursuri si programe educationale 2011 ii veti gasi la eveniment pe: Fundatia Post Privatizare, Asociatia Empower, TÜV Rheinland Romania, Rentrop&Straton, Road Language Centre, Codecs,  Academia Credis, British Council, International House, Monteneo Investments, Life After Work, Agentia universitara a Francofoniei, Yourway, Coaching Essence, SocioDrama, QS WorldGradSchool Tour.

Printre ofertele de cursuri si programe prezente la stand part: limbi straine, management, marketing, IT, leadership, vanzari, tehnici de negociere, antreprenoriat, dezvoltarea abilitatilor manageriale, project management, time management, public speaking, investitii, educatie non-formala, coaching, educatie non-formala, etc.

Participantii pot beneficia si de o scurta consiliere in cariera , simulari de interviuri in cadrul Career Corner, o analiza a cv-ului oferite de HART - www.hart.ro, in cadrul carora descoperi cum sa iti valorifici experienta profesionala acumulata. Asadar cei interesati sunt asteptati la eveniment cu cv-ul actualizat.

De asemenea, in cadrul sesiunilor de consiliere profesionala si persoanala participantii care s-au inscris pe site in prealabil au oportunitatea de a intalni traineri si coachi de succes din Romania, cu care poti discuta individual despre gasirea unor strategii cheie pentru performanta ta in viata profesionala si personala.

De ce este importanta dezvoltarea continua?

1. in primul rand pentru ca educatia primita in scolile/facultatile noastre nu pune accent pe dezvoltare personala aproape deloc, se limiteaza in mare masura doar la exersarea unor abilitati de memorare si reproducere,
2. in al doilea rand pentru ca societatea de azi devine din ce in ce mai competitiva si pentru a face fata unei competitii trebuie sa te antrenezi constant si sustinut.

Taxa de intrare/zi/persoana: 5 lei

Mai multe detalii pe www.excelez.ro sau la adresa contact@excelez.ro

11.05.2011

Numar de vizualizari: 6104