ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Caravana Galei Premiilor isi incepe periplul prin tara

SHARE: tweet this

Maine, Caravana Galei Premiilor in Educatie face prima oprire la Timisoara, urmand sa se opreasca apoi la Cluj (26 mai), Iasi (2 iunie), Constanta (9 iunie) si Bucuresti (15 iunie).

In parteneriat cu una din cele mai bune scoli sau universitati din orasele vizitate, Fundatia Dinu Patriciu va organiza conferinta „Solutii pentru imbunatatirea sistemului de invatamant romanesc”, care va reuni reprezentani ai sistemului educational local intr-un schimb de informatii si opinii.

La conferinte vor participa reprezentanti ai inspectoratelor scolare judetene, membri ai corpului profesoral local, elevi si studenti, reprezentanti ai mediului de afaceri.
Caravana urmareste si promovarea Galei Premiilor in Educatie, ca una dintre solutiile pe care Fundatia Dinu Patriciu le considera necesare pentru dezvoltarea sistemului de invatamant.

Initiata in 2009 de catre Fundatia Dinu Patriciu, aceasta competitie anuala recompenseaza cu premii in valoare totala de 250.000 euro pe cei care – printr-o activitate profesionala remarcabila – au un impact pozitiv in educatie si pot deveni modele de urmat.

Inscrierile pentru cele 11 sectiuni de concurs – Profesorul preuniversitar al anului, Profesorul universitar al anului, Invatatorul/Educatorul anului, Cercetatorul anului, Studentul anului, Elevul anului, Bibliotecarul anului, Scoala anului, Facultatea anului, Cel mai bun proiect educational si ONG-ul anului in domeniul educatiei – se vor face in perioada 15 iunie – 27 septembrie, pe website-ul Galei, www.premiileineducatie.ro, prin crearea unui cont personal si completarea formularului de concurs.

Un juriu independent format din 38 de experti romani in educatie va alege castigatorii competitiei, intre 29 septembrie si 22 octombrie. Acestia vor fi anuntati in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor la inceputul lunii noiembrie.

23.05.2011

Numar de vizualizari: 4916