ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Ultimele zile de inscriere la Gala Premiilor in Educatie

SHARE: tweet this

Elevii, studentii, profesorii, ONG-urile si institutiile de invatamant de stat sau private care doresc sa participe la competitia Gala Premiilor in Educatie, organizata de Fundatia Dinu Patriciu, se mai pot inscrie pana duminica, 27 septembrie 2009, data postei.

Participantii trebuie sa-si creeze un cont pe websiteul www.premiileineducatie.ro si sa completeze formularul de concurs. Apoi trebuie sa-l tipareasca, sa-l semneze si sa-l trimita prin posta pe adresa Fundatiei (Str. Mircea Eliade, numarul 2, sector 1, Bucuresti), impreuna cu documente care sa ateste valoarea de adevar a informatiilor precizate (recomandari, adeverinte, copii ale diplomelor obtinute, poze, inregistrari video etc).

Competitia este structurata pe 4 categorii, impartite in 9 sectiuni, dupa cum urmeaza: categoria ‘Invatamant preuniversitar’ cu sectiunile ‘Profesorul anului’, ‘Elevul anului (gimnaziu si liceu)’, ‘Scoala anului’ (institutii de stat sau private, inclusiv licee); categoria ‘Invatamant Universitar’ cu sectiunile ‘Profesorul anului’, ‘Studentul anului’ (ciclul de licenta sau master), ‘Facultatea anului’ (institutii de invatamant de stat sau private); categoria ‘Cercetare in educatie’ cu sectiunea ‘Cercetatorul anului’; categoria ‘Organizatii neguvernamentale si proiecte’ cu sectiunile ‘ONG-ul anului in domeniul educatiei’ si ‘Cel mai bun proiect educational’ (initiat sau dezvoltat de un ONG sau institutie de invatamant).
 
In cadrul acestei competitii, Fundatia Dinu Patriciu va acorda premii in valoare totala de  200.000 Euro. Acestea se vor oferi in cadrul unui eveniment festiv, Gala Premiilor in Educatie, care va avea loc pe 29 octombrie, la Palatul Parlamentului din Capitala.
 

24.09.2009

Numar de vizualizari: 4281