ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

A aparul numarul 7 al revistei Stiinta & Tehnica

SHARE: tweet this

Incepand cu 3 octombrie, la toate punctele de difuzare a presei si in reteaua de magazine Mic.ro este disponibil numarul 7 al revistei Stiinta & Tehnica.

Afla totul despre evolutie, intreprinde o incursiune in marile mistere ale Universului si descopera o tehnologie fabuloasa, aflata la granita dintre realitate virtuala, robotica si psihologie, in noul numar al revistei Stiinta & Tehnica.

In luna octombrie S&T va ofera un adevarat „regal” astrofizic: in cadrul pictorialului, aveti sansa de a va delecta cu cele mai spectaculoase astrofotografii din ultimul an – va aducem finalistii si castigatorii prestigiosului concurs Astronomy Photographer of the Year. Rubrica consacrata de astronomie trece in revista toate luminile bizare pe care le observam pe cerul de noapte. In cadrul articolului de fizica, ne intrebam cum ar putea arata viata in Multivers (printr-un fin exercitiu de imaginatie in care tu, cititorule, esti pus la panoul de comanda al Cosmosului si ai libertatea sa te joci cum vrei cu fortele si legile care guverneaza lumea), iar sectiunea de cosmogonie semnaleaza o serie de perturbante anomalii la... Geneza!

Dosarul numarului 7 al revistei Stiinta & Tehnica va poarta din negurile indepartate ale formarii planetei, pana in prezent – tot periplul fiind pus in slujba deconspirarii secretelor modului in care viata a evoluat pe Pamant. Trecem in revista toate teoriile, le aflam punctele forte si punctele slabe (descoperim, de exemplu, unde a gresit Darwin) si incheiem cu o scurta viziune speculativa – putem anticipa spre ce ne indreptam? Evolutia va fi intotdeauna mai inteligenta decat noi.

La Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, tocmai a fost inaugurata cea mai avansata “Platforma de Roboterapie si Psihoterapie prin Realitate Virtuala” din tara si una din primele cinci din lume. Este realmente un proiect revolutionar care utilizeaza robotica si tehnologiile virtuale in aplicatii psihologice majore. Afla intreaga poveste in noua revista S&T... din care mai ai de invatat despre 3D printing, bombe inteligente, avioane fabuloase plus noul program spatial al NASA.

Revista Stinta & Tehnica a fost relansata de Fundatia Dinu Patriciu impreuna cu Adevarul Holding, la inceputul lunii aprilie, 2011, are 120 de pagini bogat ilustrate, informatie de calitate si costa 8,8 lei. Apare lunar, in prima zi de Luni a fiecarei luni. Daca iti place S&T, afla de aici cum te poti abona!

03.10.2011

Numar de vizualizari: 4565