ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Anul acesta la Gala Premiilor in Educatie, publicul desemneaza cei mai populari 11 finalisti

SHARE: tweet this
Astazi s-a lansat platforma online de votare a finalistilor Galei Premiilor in Educatie – editia 2011, http://www.premiileineducatie.ro/gpo/. Aceasta va fi functionala in intervalul 20-30 octombrie, iar optiunea de votare este deschisa publicului larg. Cei 92 de finalisti ale celor 11 sectiuni de concurs sunt prezenti pe aceasta platforma, alaturi de un profil individual menit sa informeze publicul votant despre cele mai relevante aspecte ale candidaturilor lor.

Numarul voturilor stranse va desemna pentru fiecare sectiune un castigator – acesta va primi un premiu de popularitate, fara legatura cu premiile in bani oferite la competitia Gala Premiilor in Educatie ca urmare a evaluarii juriului, pe baza criteriilor anuntate aici.

Pentru voturile de popularitate, procedura insa este foarte simpla si rapida. Doritorii trebuie sa-si creeze un cont la http://www.premiileineducatie.ro/gpo/ si apoi sa se autentifice. Imediat dupa aceea se poate vota cate un candidat la fiecare dintre cele 11 sectiuni. Dupa votare, contul se mai poate folosi exclusiv pentru a lasa comentarii si a-i contacta personal pe finalisti.

Platforma de votare a popularitatii a fost lansata cu scopul de a-i incuraja pe finalisti sa promoveze suplimentar munca lor.

Castigatorii celor 11 premii de popularitate vor fi anuntati, alaturi de castigatorii Galei, in cadrul evenimentului din 2 noiembrie 2011.

20.10.2011

Numar de vizualizari: 4998