ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Fundatia Dinu Patriciu ofera astazi cadouri copiilor din 4 unitati de invatamant din Resita

SHARE: tweet this
Dupa mai multe proiecte de Craciun derulate la scolile din Bucuresti, Prahova, Mehedinti si Arges, Fundatia Dinu Patriciu a ajuns astazi la Resita pentru a oferi cadouri copiilor de la Scoala nr 5, Scoala Dealu Mare, Scoala Secu si de la Gradinita Secu.
 
Aceasta vizita face parte dintr-o actiune ampla, derulata de Fundatia Dinu Patriciu in perioada 8-21 decembrie in 6 judete ale tarii. Astfel, organizatia va darui peste 1000 de cadouri copiilor dezavantajati socio-economic in cele 15 scoli si gradinite ce vor fi vizitate.  Copiii vor primi pachete consistente cu dulciuri, jocuri si ornamente de Craciun, dar si carti si rechizite scolare. In derularea acestui proiect, Fundatia Dinu Patriciu se bucura de participarea a peste 20 de voluntari care contribuie la impartirea cadourilor.

 “Am decis sa ne implicam si in aceste proiecte, pentru ca vizeaza un moment deosebit de important in viata copiilor. De Craciun este important ca toti copiii, indiferent de conditiile materiale de acasa, sa se bucure de magia sarbatorilor, iar noi suntem fericiti sa le putem oferi un astfel de dar. Pentru multi dintre ei este prima data cand Mos Craciun vine cu daruri generoase. Cadoul este atat o recunoastere a eforturilor lor de a invata bine si de a fi cuminti, dar si un factor motivational pentru viitor” considera Tincuta Baltag, Director General al Fundatiei Dinu Patriciu.

Lista celor 15 institutii care vor fi vizitate in perioada urmatoare de catre reprezentantii Fundatiei Dinu Patriciu cuprinde: Scoala din satul Tufanu, judetul Arges (8 dec.); Scoala Speciala nr.5 din Bucuresti (9 dec.); Gradinita din comuna Marginenii de Jos  Prahova (9 dec.); Gradinita Rosiori din judetul Mehedinti (10 dec.); Scoala si Gradinita Secu, Scoala Dealu Mare, Gradinita nr.12, Scoala nr. 5 din Resita (11 dec.); Scoala nr. 22 si Gradinita Ploiesti Vest (14 dec.); Scoala Malu Vanat din judetul Arges (16 dec.); Scoala Holbav Deal din judetul Brasov (18 dec.) si Scoala Valea Argovei din Calarasi (21 dec.).

Sanda Bordei, coordonatorul programului “Educatia merita!” declara: “Este un sentiment extraordinar sa vezi bucuria pe care o aduce o actiune de acest gen in randul cadrelor didactice, parintilor, dar mai ales in randul copiilor care asteapta emotionati sa se termine serbarea si sa descopere ce cadouri au primit”.

11.12.2009

Numar de vizualizari: 4498