ne puteti gasi pe: facebook twitter wordpress youtube picasa
MEDIA ROOM12.03.2012 | Sectorul cercetarii: cum sta Romania in comparatie cu alte tari?
12.03.2012 | Evaluarile-pilot la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in intervalul 9-23 Mai
07.03.2012 | A aparut numarul 12 al revistei Stiinta si Tehnica
06.03.2012 | Cat de mari sunt taxele scolare in tarile dezvoltate si cat de facil este accesul studentilor la burse si imprumuturi

 vezi toata lista
 

Fundatia Dinu Patriciu este Partener National al RIUF si in 2010

SHARE: tweet this

Fundatia Dinu Patriciu este partener national al Romanian International University Fair (RIUF) si la editia din 2010, eveniment organizat de Educativa in trei dintre marile centre universitare: Bucuresti la Sala Palatului (13-14 martie), Timisoara la Hotel Timisoara (16 martie) si Iasi la Hotelul Unirea (18 martie).

Ajuns la cea de-a 6-a editie, RIUF este un reper atat in agenda tinerilor interesati de oportunitatile de studiu, cat si pe lista evenimentelor de interes pentru mai mult de 100 de institutii educationale din peste 20 de tari. Fiind cel mai mare eveniment de acest gen din Romania, RIUF are scopul de a facilita accesul tinerilor romani la informatii despre studiul in strainatate, cat si dialogul direct cu reprezentantii unor universitati de top din intreaga lume si ai altor organizatii implicate in educatia universitara si post-universitara.

Fundatia Dinu Patriciu sprijina anual 5.600 de tineri cu rezultate scolare si academice deosebite prin bursele “Inventeaza-ti Viitorul!” si “Orizonturi Deschise”, programe aflate in derulare pentru al treilea an consecutiv.  

Fundatia Dinu Patriciu a participat de asemenea in data de 11 martie la cea de-a doua editie a Romanian International Master and MBA Exhibition (RIMME), eveniment organizat tot de Educativa si dedicat studentilor, absolventilor si tinerilor profesionisti interesati sa urmeze un program academic postuniversitar. Evenimentul a avut loc in Bucuresti si s-a bucurat de prezenta reprezentantilor a 35 de universitati si companii educationale care au prezentat o gama larga de programe de master si MBA, workshop-uri si seminarii de informare.

12.03.2010

Numar de vizualizari: 5178